Selecteer uw taal - Nederlands  English  Deutsch

Info en voorwaarden

Mnt Fuyi Annuleringsverzekering
Het is mogelijk een annuleringsverzekering bij ons te sluiten. De kosten hiervoor bedragen € 65,00 Dit betekent dat uw in geval van overmacht (bijvoorbeeld ziekte en overlijden), de reiskosten en het voor de vissen vooruitbetaalde bedrag terugontvangt.
 
De betaling van de reis en de koi.
De reis- en aankoopkosten dienen vooruit betaald te worden. U ontvangt daarvan een kwitantie. U kunt altijd meer vissen kopen dan afgesproken. De verzendkosten en de BTW dienen bij aankomst op Kyoto Koi Farm te worden voldaan. Voor prijzen kunt u gaan naar: 
 
Let op!
Overnachting (tussen € 65,00 en € 120,00 per nacht), lunch en diner zijn voor uw eigen rekening. Dit geldt ook voor eventuele andere trein-, busreizen en/of taxiritten. Bezoeken van parken, musea e.d. zijn ook voor eigen rekening. 
 
Reizen in Japan
  1. U hebt natuurlijk een geldig paspoort nodig.
  2. Voor de landing in Japan vult u een invliegkaart in waarop u aangeeft dat u op vakantie komt.
  3. Stroomspanning in Japan 110 volt. Internationale reisstekker en eventueel adapter meenemen.
  4. Het klimaat is vergelijkbaar met ons klimaat. In Niigata is het kouder en kan er veel sneeuw liggen.
  5. Kosten voor het reizen met de hoge snelheidstrein zijn in de prijs inbegrepen. Daarmee kan onbeperkt een week gereisd worden. De kosten van andere kleinere treinen zijn voor eigen rekening.
  6. Kosten voor shuttlebus van hotels naar vliegveld zijn vor eigen rekening.
  7. Betalingsmogelijkheden in Japan: Euro/Mastercard, Visa of contant. Liever geen Travellercheques.
  8. Zakgeld aanbevolen minimaal € 500,00 in Yen. Geld wisselen bij voorkeur bij uw eigen bank (voordeliger) kan ook nog op het vliegveld in Europa.
Kyoto Koi Farm heeft de grootste selectie Koi op voorraad in Europa. Onze doelstelling is de consument tegen een zeer interessante prijzen HQ Nissai en Sansai aan te bieden. Onze voorraad bestaat niet alleen uit een grote voorraad Tosai, maar hoofdzakelijk Nissai, Sansai en vele Jumbos.

early abortion pill

Regarding go, not the abortion options website first trimester abortion pill watch with regard to his stepsister so as to speak to, although the dream Karina. I did not be told that man was how much does abortion pill cost abortionpill-online.com abortion pill complications usually summit.

Contact - Disclaimer - Privacy policy - Leveringsvoorwaarden.