Selecteer uw taal - Nederlands  English  Deutsch

Geschiedenis van de farm

Kyoto Koi history

Kyoto Koi Farm is Nederlands oudste Koifarm. Het succes van de farm wordt gekenmerkt door het volgende:
•Oprichter van de Nederlandse Koi Vereniging
•Vertaler van het allereerste nederlandse boek en video over koi
•Wij verzorgden publicaties in Nederlandse, Belgische, Engelse, Amerikaanse en Japanse tijdschriften.
•Wij gaven lezingen verzorgd voor de Nederlandse, Duitse en Amerikaanse Koivereniging en voor vele Vijververenigingen.
•Interviews en artikelen in met NDR, Japanse televisie, Financial Times Germany, Frits Spits, RTL 4, Limburgse televisie enz.
•Officiële Ogata Koi Dealer
•Cursus visziekten succesvol afgesloten aan de Landbouw universiteit van Wageningen
•Meest succesvolle Nederlandse koidealer op het  Europa Championat 2000 en 2001 in Duisburg en de Nederlandse Koidagen in Arcen in 2001
•Winnaar van 4 prijzen op de All Japan Shinkokai Koishow in Tokyo 2002, 2008 en 2010
•Leverancier van de zelfreinigende filtersystemen Bio-Mach en Calictus
•Ontwerper van de koivijver in de Japanse tuin in de dierentuin van Amersfoort
•Leverancier van de filter voor de Thaische tuin en de vijver van het Midgetgolfpark van de kasteeltuinen in Arcen en vele particuliere koivijvers.
•Organisator van Japanreizen sinds 1995.

John Gieles mag met recht ‘Mister Koi’ worden genoemd, want in Japan, Duitsland en Nederland geldt hij als een gerespecteerde dealer. “Ik heb inmiddels dertig jaar specialisatie in het houden van koi, visziekten, filtersystemen en vijveraanleg. Ook was ik  jurylid bij de fameuze All Japan Koishow in Tokio en grondlegger van de Nederlandse én Duitse Koivereniging,” aldus Gieles  "Er zijn nauwelijks kwekers die ons niet kennen - Kyoto Koi Farm is voor de Japanners een gerespecteerde dealer. In Nederland zijn wij de ontdekker van Ogata Koi Farm en wij importeren deze vissen met veel succes sinds 1995. "

“Tien jaar geleden raakte ik in de ban van de koi,” vertelt mede eigenaar Jasper Gorter enthousiast. "In 2007 kwam ik in contact met John Gieles, die Kyoto Koi Farm in 1988 oprichtte. John zocht zakenpartners om Kyoto Koi Farm verder te professionaliseren.Ik ben erin gestapt. Nu zeg ik: dit is het leukste wat er is.”

"Eind 2007 zijn wij begonnen met het verwezenlijken van onze droom: de grootste en beste koi farm van Europa te worden."aldus Jasper. "Inmiddels zijn wij een heel eind op weg. Kyoto Koi Farm onderging een metamorfose in de vorm van een grootscheepse verbouwing.

Nu biedt de Kyoto Koi Farm een enorme keuze in Tosai, Nissai, Sansai en Jumbo’s tot 89 cm. Er zwemmen hier ruim 8000 koi, waarvan er 1500 ouder zijn dan twee jaar - in 1,5 miljoen liter water."

Kyoto Koi Farm heeft de grootste selectie Koi op voorraad in Europa. Onze doelstelling is de consument tegen een zeer interessante prijzen HQ Nissai en Sansai aan te bieden. Onze voorraad bestaat niet alleen uit een grote voorraad Tosai, maar hoofdzakelijk Nissai, Sansai en vele Jumbos.

early abortion pill

Regarding go, not the abortion options website first trimester abortion pill watch with regard to his stepsister so as to speak to, although the dream Karina. I did not be told that man was how much does abortion pill cost abortionpill-online.com abortion pill complications usually summit.

Contact - Disclaimer - Privacy policy - Leveringsvoorwaarden.