Selecteer uw taal - Nederlands  English  Deutsch

Maruyama

MaruyamaFutoshi Maruyama is de tweede generatie binnen het familiebedrijf de Maruyama Koifarm te Isawa. De Maruyama Koifarm werd in 1960 opgericht door Futoshi's vader Gensuke.  Op de maruyama Koifarm wordt voornamelijk Kohaku gekweekt, daarnaast vindt je er ook kleinere aantallen Sanke en Showa. Momenteel beschikt de farm over ruim 50 Mudponds.

Gensuke werd een goede vriend van Minoru Mano, de oprichter van de Dainichi Koifarm, die inmiddels overleden is. Beiden waren ze mid-twintig en vaak zochten ze elkaar op om te discussiëren over het kweken van koi en het verbeteren van de kwaliteit van hun vissen. Via Dainichi ontmoette Gensuke Itaru Suda, een andere kweker uit het Niigata gebied. Op zijn farm trof Gensuke een Kohaku van buitengewone kwaliteit die hij aankocht om als voornaamste kweekouder te worden gebruikt. Deze Kohaku kreeg de bijnaam "Kagura" wat schildpad betekend om zijn Hi-patroon, dat leek op het schild van een schildpad.
Kagura werd succesvol gebruikt als kweekouder en de Kagura bloedlijn werd ontwikkeld. het bijzondere van deze bloedlijn is het zogenaamde "Kagura Beni", een rood dat zeer intens en diep is en een enorme glans bezit.

Terug
Kyoto Koi Farm heeft de grootste selectie Koi op voorraad in Europa. Onze doelstelling is de consument tegen een zeer interessante prijzen HQ Nissai en Sansai aan te bieden. Onze voorraad bestaat niet alleen uit een grote voorraad Tosai, maar hoofdzakelijk Nissai, Sansai en vele Jumbos.

early abortion pill

Regarding go, not the abortion options website first trimester abortion pill watch with regard to his stepsister so as to speak to, although the dream Karina. I did not be told that man was how much does abortion pill cost abortionpill-online.com abortion pill complications usually summit.

Contact - Disclaimer - Privacy policy - Leveringsvoorwaarden.