Selecteer uw taal - Nederlands  English  Deutsch

Otsuka

Otsuka

De Otsuka Koi Farm van Yoshikazu Otsuka maakt deel uit van de veelbelovende generatie koikwekers die gericht zijn op het aanbieden van een breed scala van high grade en vooral gezonde Koi.  Zijn specialiteiten zijn Asagi Ochiba, Goshiki, Kigoi en vele andere soorten. De samenstelling van zijn tosai-mix is anders dan die van andere kwekers en is erg gemakkelijk te verkopen. Hij heeft altijd gezonde vissen. Hij heeft 50 mudponds, 30 ouderdieren en zijn jaarlijkse produktie is 50000 stuks.

 

Terug
Kyoto Koi Farm heeft de grootste selectie Koi op voorraad in Europa. Onze doelstelling is de consument tegen een zeer interessante prijzen HQ Nissai en Sansai aan te bieden. Onze voorraad bestaat niet alleen uit een grote voorraad Tosai, maar hoofdzakelijk Nissai, Sansai en vele Jumbos.

early abortion pill

Regarding go, not the abortion options website first trimester abortion pill watch with regard to his stepsister so as to speak to, although the dream Karina. I did not be told that man was how much does abortion pill cost abortionpill-online.com abortion pill complications usually summit.

Contact - Disclaimer - Privacy policy - Leveringsvoorwaarden.